domingo, 16 de mayo de 2010

SEGON TALLER DE CUINA PER A NENS


Aquest any hem intentat millorar-lo, començarem amb una xerrada sobre ELS SENTIT DELS SENTITS, durem a terme un breu resum sobre un taller creat per Toni Massanés Director de la Fundació Alicia (www.alicia.cat) on explicarem com funciona cada sentit a l´hora de menjar i qui es realment el qui mana a l´hora de l´àpat, ho descobrirem al Taller, a continuació d´aquest col·loqui passarem a tot un seguit de proves per als nostres sentits on haurem de descobrir per vista, tacte, olfacte, oida i gust el que és cada ingredient, elaboració etc etc. Posteriorment després de descubrir el SENTIT DELS SENTITS passarem a cuinar receptes com cues de monos,pizza arco iris,tomàquets PUNKIES,batuts tutti fruti i els cofres del tresor entre d´altres, aquesta vegada deixarem tots els ingredients al centre de la taula i que cada nen cuini amb la seva imaginació i gaudeixi de les fruites i verdures.

Dir-vos que els nens tenen l´entrada gratuita i si et sents un nen i t´agrada la cuina t´animem a participar, podrán disfrutar veient cuinar els nens i gaudir de l´activitat, acabarem amb una xerrada del GARDEN VIVES col.laborador excepcional que s´encarrega de la decoració i ens explicarà com cuidar i cultivar les nostres fruites i verdures a casa nostra i finalment acabarem amb la degustació de totes les elaboracions i amb un petit obsequi per als nens per gentilesa del GARDEN VIVES,us hi esperem a tots, QUE VAGI DE GUST i merci a tots els col.laboradors.

Después del Primer Taller de Cocina con Flores para niños, traemos al blog el segundo "Taller de Cuina per a NenS" esta vez dedicado a las frutas y verduras. En Calafell, en Segur, hay unos magníficos profesionales de la cocina, que trabajan con auténticos maestros como Arzak, Ferran Adrià, etc, aunque no se promociona como sería deseable. Se hará de nuevo en el Restaurant Lo Mam.


Os pongo para que os hagais una idea el video del último taller y de uno de los maestros de cocina impartiendo unaclase a los futuros "chefs" del futuro. Podeis hacer las reservas en los establecimientos que aprecen en el cartel que picando en cima con el ratón se ampliará.

Entrada destacada

Informe-consulta-Pla-Mandat-Calafell-2030 y Proposta-Pla-de-Mandat-2023-2027

Informe-consulta-Pla-Mandat-Calafell-2030 Proposta-Pla-de-Mandat-2023-2027