miércoles, 9 de noviembre de 2011

Què fan en Joan Olivella i la Olga Elvira amb la zona blava? (Capítol III)

Al mes de juny va haver-hi un parell d'entrades sobre la zona blava (veure això i això) explicant el desgavell de gestió de l'anterior govern municipal. I anunciavem que hi podria haver una tercera si l'actual govern no hi feia res, titulada "Què fan en Joan Olivella i la Olga Elvira amb la zona blava?" . Doncs s'ha donat un marge, ha passat l'estiu i aquí la tenim.

Està clar, no és tan sucosa com les anteriors perquè no és igual criticar i fotre a caure d'un burro als que han fet alguna cosa, encara que sigui malament, però han fet alguna cosa, que els qui no han fotut res de res, ni un clau. Als d'ara, al Joan Olivella i a la Olga Elvira només els podrem criticar per omissió, per no fer res.
Clar que de vegades es millor no fer res ...



La zona blava va estar sense funcionar quasi tot l'estiu. Crèiem que s'havia anulat la zona blava del passeig, perquè al mes de juny i juliol no va funcionar, fins que l'1 d'agost, oh sorpresa! si estàvem aparcats al passeig sense el corresponent ticket ens va apareixer un paperet "informatiu" (veure com se les gasta aquest ajuntament amb les "campanyes informatives"). Clar!, informan-te de que t'havien posat una multa.

Les màquines han estat renovades. S'ha subtituit les velles carraques per unes altres molt similars però més velles i rovellades ... ah? que no? que són les mateixes? hostia, tu! i jo que les veia diferents i creia que eren unes altres ... uff, quasi fico la pota! Es que, al blog, hem de contrastar i documentar sempre la informació.. si no ve el Nevot i ...

Be, al que anàvem, aquí tot seguit tenim el darrer model de màquina de zona blava instalada per l'equip de govern


Nou model integrat en el paisatge

Què? Que no es veu? .. espereu que en poso una altra

Model Virtual
Tampoc es veu? Clar ... em diuen que és que no n'han posat cap.
Espereu ... que tot buscant buscant .... ¡hem trobat les màquines !

FESTIVAL TUTTI COLORI


Model 1 Color 1


Model 1 Color 2


Model 2 color 2


Prou per avui que està plovent.




Entrada destacada

Informe-consulta-Pla-Mandat-Calafell-2030 y Proposta-Pla-de-Mandat-2023-2027

Informe-consulta-Pla-Mandat-Calafell-2030 Proposta-Pla-de-Mandat-2023-2027