lunes, 20 de agosto de 2012

Incendi al C/Besòs



14:34 En aquests moments s'està incendiant un pis al C/Besòs de Segur de Calafell, a la zona de la platja. Continuarem informant.

Ampliem amb la informació del 3/24:

http://www.324.cat/noticia/1855774/baixpenedes/Un-incendi-en-un-habitatge-obliga-a-desallotjar-30-veins-dun-bloc-de-pisos-de-Calafell

Un incendi en un habitatge obliga a desallotjar 30 veïns d'un bloc de pisos de Calafell

Una trentena de veïns de Calafell han hagut de ser evacuats de forma preventiva aquest dilluns, després que s'hagi declarat un incendi en un habitatge. Els bombers han rebut l'avís del foc al carrer Besòs a quarts de tres de la tarda i el foc ha quedat pràcticament extingit a quarts de cinc.

Les flames han cremat totalment dues habitacions d'una habitatge i, tot i que no han causat ferits, els bombers han decidit desallotjar els veïns més propers a la zona cremada com a mesura de precaució. Quatre dotacions han treballat per sufocar l'incendi.

Els tècnics han revisat les afectacions que l'incendi hagi pogut causar a les instal·lacions de gas i a les estructures de l'edifici i, després de comprovar que no hi havia desperfectes greus, els veïns han pogut tornar a casa.

Entrada destacada

Informe-consulta-Pla-Mandat-Calafell-2030 y Proposta-Pla-de-Mandat-2023-2027

Informe-consulta-Pla-Mandat-Calafell-2030 Proposta-Pla-de-Mandat-2023-2027