miércoles, 29 de agosto de 2012

L'Assemblea Nacional Catalana Calafellenca




Ahir dimarts es va fer a les dependències municipals de Segur la segona trobada de l'ANC - Calafell, amb la presència de Mireia Juanola i Meritxell en representació de l' ANC (Assemblea Nacional de Catalunya).

Hi han assistit representants d'associacions veinals i veïns interessats pel moviment independentista que en aquest moment està visquent el nostre país.

En breu quedarà constituïda l' Assemblea Territorial de Calafell, oberta a qualsevol que vulgui implicar-se amb la difusió i col.laboració del projecte. Es faran diferents actes dels que aquest bloc se'n farà ressò.



Queda clar que l' Assemblea, l' únic objectiu que té, és treballar per la independència de Catalunya. No és de dretes, ni d'esquerres, ni pertany a cap ideologia política, senzillament aposta i demana col.laboració a aquells que creguin en el futur d'una Catalunya independent.



Un petit apunt: Seria dessitjable que la responsable de cultura estigués més pendent d'aquests actes perquè per enèsima vegada, novament, la sala estava tancada, ningú no en tenia ni idea, i això que s'havia demanat la sala amb temps i ella estava assabentada. Són vàries les ocasions en que determinats actes de qualsevol tipus, els assistents han d'esperar més de mitja hora llarga a que obrin la sala.


Fotos: Xavier Martínez.
Text: Blog de Segur.

Entrada destacada

Informe-consulta-Pla-Mandat-Calafell-2030 y Proposta-Pla-de-Mandat-2023-2027

Informe-consulta-Pla-Mandat-Calafell-2030 Proposta-Pla-de-Mandat-2023-2027