viernes, 12 de julio de 2013

Reomplint el buit baixpenedesenc



Això és el què ens trobem quan entrem a la plana web www.diaribaixpenedes.cat.
Sí amics, el mític Diari del Baix Penedès sembla que ha ressuscitat, tot i que alguns, aquests dies de les festes del Pa Beneit del Vendrell, ja el donaven per mort.


Fa uns mesos publicaven la seva última edició en paper, però s'han renovat als temps actuals i el dimarts 16 estrenen una nova manera de transmetre l'actualitat baixpenedesenca en aquest buit que ens havien deixat, tot i que només sigui via online.

És un moment en el qual molts periodistes sense feina engeguen projectes d'aquest tipus per intentar-se guanyar la vida o, almenys, tenir una recompensa vocacional. A vegades alguns surten bé (Eix Diari) i a vegades surten malament (Calafell Digital), però qui no arrisca... no pisca.

Resumint, és el moment per apostar pels mitjans de proximitat, siguin diaris, ràdios o televisions, que són aquells que ens poden oferir l'actualitat més propera d'una forma més ampliada i detallada. Des d'aquí trenco una llança a favor dels mitjans locals, siguin públics o privats, i trobo que s'ha de tenir una visió més bona d'ells: no podem demanar filigranes a aquests mitjans, però sí els podem ajudar fent ús d'ells i fer ressó de les seves informacions per tal que no els haguem d'enterrar...


Tornarà el mític Tothosap? Quines novetats podrem trobar? Ho descobrirem el dia de la Verge del Carme...

Molta sort en aquesta nova etapa a tots els que el fan possible!


Entrada destacada

Informe-consulta-Pla-Mandat-Calafell-2030 y Proposta-Pla-de-Mandat-2023-2027

Informe-consulta-Pla-Mandat-Calafell-2030 Proposta-Pla-de-Mandat-2023-2027